top of page

Tuomariesittelyt

About

Esittelyssä Mäntsälän koiranäyttelyn tuomareita.

Koko tekstin pääset lukemaan Facebook-sivuiltamme!

tainaNygård kopio.jpg

TAINA

Lapsuudenkodissani oli jos jonkinlaisia koiria bullmastiffista suomenajokoiriin ja terriereihin, pentueitakin oli silloin tällöin. Tällä hetkellä minulla on kaksi landseeria ja kaksi sealyhaminterrieriä, molemmat rodut ovat kulkeneet rinnallani varhaisteinistä saakka. Olen kasvattanut kennelnimellä Washakie noita rotuja sekä yhden pentueen suomenpystykorvia ja petit basset griffon vendeenejä.

Lue lisää Facebookista

Thomas

I have been very successful over the years, making up several Champions, and have owned and bred Champions in Ireland, England, Finland, Sweden, Poland and Australia, and had the honour of winning CC’s (STAFFORDSHIRE BULL

TERRIERS) at CRUFTS two years in succession plus Group Placing. I have been Chairman of The Irish Staffordshire Bull Terrier Association, and The All Ireland Bull Terrier Club where I am now President & Vice-Chairman, and I am President of The Jack Russel Terrier Club. I am a Life Member of The Irish Kennel Club, and serve as a representative on its Council Committee.

Lue lisää Facebookista

tomHEHIR.jpg
michael.jpg

Michael

I have been involved in show dogs for the past 42 years. Although I grew up with Dogs as my father had Gundog’s on the family farm.

The breeds that I have been involved in and made up champions are: Old English Sheepdogs, Cavalier King Charles Spaniels, Bernese Mountain Dogs, Japanese Spitz and Tibetan Spaniels.

Lue lisää Facebookista

Saija

Jo 1960-luvulta koirat ovat olleet merkittävä osa arkipäivääni, mistä tietysti voi helposti päätellä, että kyseessä on jo keski-iän ylittänyt intohimoinen koiraharrastaja. Aikoinaan isovanhemmillani oli muutama "Lassie-tyyppinen" paimenkoira ja myöhemmin welsh corgi ja kotona koiria aina karjalankarhukoirasta pinseriin.

Ensimmäisen salukin hankimme syksyllä 1980 ja rodun kasvatustyö alkoi 1984 ja tähän mennessä pentueita on ollut yhteensä 28 ja olen myös kasvattanut yhden pinseripentueen kesällä 1979.

Lue lisää Facebookista

saija.jpg
bottom of page